Bestel uw cv installatie bij Buurs
   Webshop  Zakelijk  Informatie  Service  Contact  Log in
CV-ketels
Houtgestookte CV
(Hout)kachels
Pelletkachels
Nuki Smart Lock
Toebehoren CV-ketels
Toebehoren Oliestook
Thermostaten
Rookgasafvoer materiaal
Radiatoren
Toebehoren Radiatoren
Convectoren
Heaters
Boilers/Quookers/Geisers
Solar/Buffervaten
Installatiemateriaal
Kranen
Pompen
Energie Management
Scheepselektra
Machinekamer
Vuilwater
Verf & Onderhoud
Navigatie/Communicatie
Veiligheid
Gereedschap
Olietanks
CV-Appendages
Opruiming


Nieuws

3 en 4 juni 2016 Woonbeurs Kampen
Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni 2016 zijn wij aanwezig op de Woonbeurs Kampen.

Vanaf januari 2016 subsidie op duurzame energie (ISDE)
Vanaf 1 januari 2016 is er subsidie beschikbaar voor duurzame investeringen. De ISDE subsidie is beschikbaar voor pellet verwarming en zonneboilers. Hier vindt u een overzicht van de regeling.

Buurs dealer Bacor houtkachels West-Nederland
Sinds mei 1012 is Buurs dealer van Bacor Houtkachels en houtgestookte cv. De prachtige gietijzeren modellen zijn te bewonderen in onze showroom in Kampen.

Ecobee Smart Thermostaat medio maart 2011 leverbaar in Nederland
De slimme internet thermostaat Ecobee is binnenkort verkrijgbaar in Nederland. De thermostaat is op afstand te bedienen via internet of smartphone. Meer informatie is te vinden op de Ecobee Pagina's van onze website.

Buurs Dealer Kane/Brigon Rookgasanalyse Instrumenten
Per december 2010 is Buurs officieel dealer van Kane/Brigon Rookgasanalyse Instrumenten. Kane biedt een breed assortiment aan professionele instrumenten voor rookgasanlyse tegen een aantrekkelijke prijs. Ook de kosten voor onderhoud zijn laag door het gebruik van long-life meetcellen. Een overzicht van de beschikbare modellen is hier te vinden.

Importeur Kroll
Per februari 2010 is Buurs officieel importeur van Kroll verwarmingsproducten. Ons assortiment is nu uitgebreid met universele oliebranders, condenserende oliegestookte ketels en producten voor mobiele warmtevoorziening.

Beurs Klassieke Schepen
Ook dit jaar is buurs weer aanwezig op de Beurs Klassieke Schepen. De beurs wordt 6, 7 en 8 november in Enkhuizen gehouden. Bezoek onze stand om de Roca oliegestookte scheepsverwarming te bekijken of te profiteren van een van onze beursaanbiedingen.

Nieuw: Daalderop 3 in 1 kraan
De 3-in-1 kraan ‘Modern’ is de nieuwste aanwinst van Daalderop in het assortiment kokend waterkranen. Als enige levert Daalderop deze unieke kraan, waarmee u zowel koud, warm én kokend tapt! Dat biedt de gebruiker comfort, waar men elke dag weer plezier van heeft. De design kraan is goed te combineren bij iedere keukenstijl. De kraan is leverbaar vanaf eind september 2009 en is te bestellen in onze webshop.

Aanbiedingen gasketelpakketen
Buurs heeft weer een aantal gasketel pakketten in de aanbieding. Bestel uw nieuwe HR-combiketel compleet met alle benodigde aansluitmaterialen voor een aantrekkelijke prijs in onze webshop.

Buurs importeur Rondra design radiatoren
Per juni 2009 heeft Buurs het importeursschap voor Rondra designradiatoren. Rondra produceert de mooiste designradiatoren: Italiaans design gecombineerd met Zwiterse kwaliteit.

Tercoo Multi nu te huur
Buurs biedt nu de mogelijkheid om de Tercoo Multi Machine te huren. Moet u eenmalig een groot schip of ander groot oppervlak ontdoen van roest, teer of verf dan hebt u nu de mogelijkheid om dit op een professionele manier te doen, zonder de aanschaf van een dure machine.

Meer informatie vind u hier.

Roca introduceert de electrische CV-ketel
Op plaatsen waar geen gasaansluiting zit en oliestook niet gewenst is biedt Roca nu een verrassende oplossing: De electrische cv-ketel. De wandketel is leverbaar in 2 vermogens: 10 en 15kW. Aansluiten is eenvoudig doordat expansievat, overstortventiel en pomp geintegreerd zijn in de ketel. En vanzelfsprekend is een schoorsteen niet nodig.
Uitgebreide specificaties vind u hier.

Nieuw de Wierpotsleutel
Een verstopte wierpot is een veel voorkomend probleem. Het kan makkelijk opgelost worden, maar vaak zit het deksel muurvast. Handmatig openmaken lukt vaak niet en passend gereedschap is niet voorhanden. De Wierpotsleutel is de oplossing. Hij past perfect op de Vetus 330 koelwaterfilters en u draait het meest vastzittende filter er in een handomdraai mee los.
Beste de Wierpot sleutel nu in onze webshop.

Flextoilet alternatief voor vuilwatertank
Flex-Toilet* is het nieuwe en universeel toepasbare droogtoilet. Spoelwater en afvoer zijn niet nodig. Flex-Toilet is een volwaardig toilet, geschikt voor de kleine- en de grote boodschap.
Door de super absorberende inleg wordt vocht snel en veilig gebonden, het is zelfs geschikt voor meerdere plasjes. Door de manier van vouwen, oprollen en dichtplakken wordt het Flex-Toilet na gebruik eenvoudig en absoluut geur- en lekvrij gesloten. Het kan vervolgens compact, discreet en veilig bij het huishoudelijk afval. Door de speciale vorm en de bevestiging met plakstrips kan het Flex-Toilet zonder hulpmiddelen zowel in een willekeurig toilet als zonder toilet worden gebruikt.
Flex-Toilet is nu verkrijgbaar in onze webshop.


Introductie Prijs!!

Introductie Prijs!!
Nieuw: Quooker Flex. Met flexibele uittrekslang.

van € 1195 voor € 999
085-8769815
Service Abonnement
Handleidingen
Brochures
Dealers
Dealer worden
Sparen voor korting
Onze merken
Buurs op Facebook


Volg Buurs Technische Groothandel op Twitter
 Help  Nieuws  Route  Retourneren  Vacatures
Buurs - Handelsstraat 11a - 8263 BE Kampen - (085) 87 69 815
© Copyright Buurs 2009