Bestel uw cv installatie bij Buurs
   Webshop  Zakelijk  Informatie  Service  Contact  Log in
CV-ketels
Houtgestookte CV
(Hout)kachels
Pelletkachels
Nuki Smart Lock
Toebehoren CV-ketels
Toebehoren Oliestook
Thermostaten
Rookgasafvoer materiaal
Radiatoren
Toebehoren Radiatoren
Convectoren
Heaters
Boilers/Quookers/Geisers
Solar/Buffervaten
Installatiemateriaal
Kranen
Pompen
Energie Management
Scheepselektra
Machinekamer
Vuilwater
Verf & Onderhoud
Navigatie/Communicatie
Veiligheid
Gereedschap
Olietanks
CV-Appendages
Opruiming


Vragen?

Heeft u een vraag of kunt een artikelen niet vinden dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of ons te bellen (085-8769815). Op de meest voorkomende vragen hebben we hieronder antwoord gegeven.


FAQ

Leveren jullie ook producten die niet in de shop staan?
Ja. Niet alles wat wij kunnen leveren staat in de webshop. Van vrijwel alle fabrikanten van verwarming en maritieme producten kunnen wij het totale assortiment leveren. Wanneer u graag meer informatie of een prijsopgaaf wilt hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat is de levertijd?
De levertijd verschilt per product. In de shop staat per artikel een indicatie van de levertijd. Wanneer deze levertijd niet gehaald kan worden zullen wij altijd contact met u opnemen en zoeken naar een passende oplossing.

Verzenden jullie ook onder rembours?
Nee. De kosten voor verzending onder rembours zijn erg hoog en dat zou zich weer vertalen in hogere prijzen voor onze producten. U hebt de keuze om vooraf te betalen of met iDeal. Veilige betaalmethoden met lage kosten. In overleg is het mogelijk om op afspraak goederen af te halen en dan hebt u de mogelijkheid om te pinnen.

Kan ik mijn bestelling afhalen?
Ja. U kunt uw bestelling op afspraak af komen halen. U kunt bij ons pinnen. U kunt contant afrekenen of het orderbedrag vooraf overmaken.

Hoe werkt iDeal
iDeal is de methode voor online betalen op internet. Vanuit uw eigen omgeving voor internet-bankieren kunt u betalen. Wanneer de betaling gedaan is kunnen wij direct uw bestelling leveren. Meer informatie is te vinden op www.ideal.nl.

Hoe is de garantie geregeld?
Alle producten die wij verkopen kopen wij in bij de officiele impoteurs, fabrikanten of groothandels. Wij hanteren de garantiebepalingen van onze producenten/leverancier. Dit houdt in dat de garantie minimaal 1 jaar bedraagt en voor een aantal producten zelfs nog langer.

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?
Zendingen tot 30 kg worden verzonden met DPD pakketservice. Wanneer u niet thuis bent wanneer uw bestelling afgeleverd wordt wordt de zending nogmaals aangeboden. Wanneer u de tweede keer niet thuis bent kunt u uw zending afhalen op een afhaalpunt.
Voor zwaardere zendingen die niet door TNT-post kunnen worden bezorgd nemen wij contact met u op om een afspraak te maken over de datum en het tijdstip waarop de bestelling geleverd wordt.

Kunnen goederen worden geretourneerd/geruild?
Binnen 14 dagen na aankoop kunnen goederen zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Speciaal bestelde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Voor het retourneren dient u ten alle tijde vooraf contact op te nemen.

Leveren jullie ook naar het buitenland?
Ook klanten uit andere landen kunnen bij ons terecht. Voor zendingen buiten Nederland gelden wel andere verzendtarieven. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Ik heb een andere vraag of wil iets weten
U kunt ons bereiken via email: info@buurs.nl of telefonisch: 085-8769815
Onze voorkeur gaat uit naar vragen per email en wij streven er naar om email binnen een uur te beantwoorden.

Introductie Prijs!!

Introductie Prijs!!
Nieuw: Quooker Flex. Met flexibele uittrekslang.

van € 1195 voor € 999
085-8769815
Service Abonnement
Handleidingen
Brochures
Dealers
Dealer worden
Sparen voor korting
Onze merken
Buurs op Facebook


Volg Buurs Technische Groothandel op Twitter
 Help  Nieuws  Route  Retourneren  Vacatures
Buurs - Handelsstraat 11a - 8263 BE Kampen - (085) 87 69 815
© Copyright Buurs 2009