Bestel uw cv installatie bij Buurs
   Webshop  Zakelijk  Informatie  Service  Contact  Log in
Oliegestookte CV-ketels
Oliegestookte Combi-ketels
Electrische CV-ketels
Toebehoren
Documentatie
Dealers
Roca
  20 GTI 30 GTI 20 GTIF 30 GTIF 26 GTA 26 GTAF  

Oliegestookte Combi ketels
De Roca Gavina GTI is een oliegestookte combi-ketel geschikt voor diesel of huisbrandolie. Leverbaar in vermogens van 23,3kW tot 33,7kW, in gesloten en open uitvoering. Door zijn compacte afmetingen ,geÔntegreerde brander en pomp is de ketel zeer geschikt voor gebruik aan boord van schepen, in een stacaravan of (vakantie)huis. De geisoleerde omkasting zorgt ervoor dat de ketel bijna geen geluid produceert.
Roca Gavina
Voor de warmwaterfunctie in de GTI en GTIF modellen wordt gebruik gemaakt van een warmtewisselaar: Direct een comfortable hoeveelheid warm water. Doordat er geen boiler met warmwater voorraad aanwezig is, is de kans op een legionella besmetting nagenoeg nihil.
De GTA en GTAF ketels zijn ketels met ingebouwde boiler, voor wanneer een grote hoeveelheid warm tapwater een vereiste is.
De ketels zijn uitgerust met een elektronisch bedieningspaneel, waarop druk en temperatuur afgelezen kan worden. Bediening en instellingen aan de ketel gebeurt d.m.v. van dit bedieningspaneel. Een (draadloze) afstandsbediening met of zonder kamerthermostaat is als optie leverbaar.

De Roca gavina ketels hebben een efficiŽntie van meer dan 90% volgens de 92/42/EEC richtlijn. De brander is uitgerust met voorverwarming voor optimale verbranding en een lage uitstoot.
 Help  Nieuws  Route  Retourneren  Vacatures
Buurs - Handelsstraat 11a - 8263 BE Kampen - (085) 87 69 815
© Copyright Buurs 2009