Bestel uw cv installatie bij Buurs
   Webshop  Zakelijk  Informatie  Service  Contact  Log in
Oliegestookte CV-ketels
Oliegestookte Combi-ketels
Electrische CV-ketels
Toebehoren
Documentatie
Dealers
Roca
  20 GT 30 GT 20 GTF 30 GTF  

Oliegestookte CV ketels
De Roca Gavina GT is een oliegestookte cv-ketel geschikt voor diesel of huisbrandolie. Leverbaar in vermogens van 23,3kW tot 33,7kW, in gesloten en open uitvoering. Door zijn compacte afmetingen ,geÔntegreerde brander en pomp is de ketel zeer geschikt voor gebruik aan boord van schepen, in een stacaravan of vakantiehuis. De geisoleerde omkasting zorgt ervoor dat de ketel bijna geen geluid produceert.
Roca Gavina
De ketels zijn uitgerust met een elektronisch bedieningspaneel, waarop druk en temperatuur afgelezen kan worden. Bediening en instellingen aan de ketel gebeurt d.m.v. van dit bedieningspaneel. Een (draadloze) afstandsbediening met of zonder kamerthermostaat is als optie leverbaar.

De Roca gavina ketels hebben een efficiŽntie van meer dan 90% volgens de 92/42/EEC richtlijn. De brander is uitgerust met voorverwarming voor optimale verbranding en een lage uitstoot.

De Roca Gavina is leverbaar in een open uitvoering (GT-modellen), waarbij de verbrandingslucht uit de ruimte komt waar de ketel staat opgesteld, en in een gesloten uitvoering (GTF-modellen), waarbij de verbrandingslucht van buiten komt.
 Help  Nieuws  Route  Retourneren  Vacatures
Buurs - Handelsstraat 11a - 8263 BE Kampen - (085) 87 69 815
© Copyright Buurs 2009